ETK:s träningsläger i Italien september 2017

Här kommer en inbjudan till vårt läger i Foppolo, Italien den 5 och 12 september 2017

Vi erbjuder ett arrangemang där du kommer att få minst 4 dagar med underbar löpning i bergig och vacker miljö.

En förutsättning för att hänga med på lägret är att du är fullvärdig medlem i vår förening och att du har betalat 250 i anmälningsavgift för lägret. Ange ditt namn och läger Italien vid betalning till föreningens plusgiro 694039-9.

Vi har snickrat ihop följande lösning som du enkelt kan boka själv.

Vi har tänkt flyga med Ryan Air från Skavsta den 5:e september kl. 17,50 till Milano Bergamo som landar 20,25. Flight nummer 1943. Vi flyger hem från Milano Bergamo den 12:e september kl. 20,50 och landar 23,25 i Nyköping. Flight nummer 1944. Pris för 1 person inklusive 1 väska om 20 kg kostar ca 1155:-.

Vi har i sista stund hittat ett bättre alternativ till boende, kostnaden är ca 60 euro / person och dygn inklusive ½ pension. Vi hanterar bokningen av boendet i den speciella Facebook-gruppen angående lägret som du bjuds in i när du har mejlat att du bokat flygbiljetten. 

Vi ordnar med transfer vilket kostar 80 euro per person. Transporter på plats löser vi allt efter som behovet dyker upp. Förhoppningsvis så behöver vi inte åka några längre sträckor. När du har bestämt dig för att följa med, skicka ett mail till anmalan@eskilstunatrail.se. Du blir då inbjuden i en sluten grupp i vilken vi hanterar frågor som rör detta läger. Det kan även där gå att se vem ”jag” kan tänka mig att dela ett rum med.

Btw, bilderna är tagna av Niklas Holmström!