Spontana träningspass
Spontana tränings- och långpass med kort varsel på medlemmarnas egna initiativ läggs ut på vår FB-sida, så håll koll på vad som händer där och lägg ut pass där själv om du vill ha sällskap! Ange gärna att det är ett spontanpassså vet alla att det inte finns någon tränare som ansvarar. Den som inte är med i Facebook kan dock se alla inlägg på klubbens gruppsida även här på hemsidan.

Frivilliga träningspass med EIK och Tunafors

Henrik Eketjäll postar info på vår facebook-sida om EIKs pass ETKs medlemmar kan gå på.

Tunafors SK
På söndagarna springer vi mellan 10-12 och startar vid Tunastugan, vår sportstuga på Uvberget i Skogstorp. Här blir det mycket trail, blandat stig, grusväg och totalt obanat. Varierad träning och ibland mycket backar men vi försöker hålla samtalstempo. Vi försöker också anpassa olika grupper utifrån dem som kommer. Vi rör oss egentligen i alla riktningar, ibland Vilsta men även Odlaren, Hållsta, Mesta osv.

På torsdagar kör vi stavgång från Vilstabacken kl 18:00. Här är det fokus på backträning, högre puls men även teknik. Intensivt 1 timme.

MunktellArenan
Kommunen har ett antal fria tider i MunktellArenan, där det är kostnadsfritt att köra på löparbanorna.

Klipp från kommunens sida:
Vill du träna inomhus under de mörka, kalla månaderna?
I december, januari, februari och mars erbjuder MunktellArenan fri löpträning på löparbanorna de här tiderna: Tisdagar 20.00-21.30 Torsdagar 20.00-21.30 Söndagar 18.00-19.30